Írj nekünk

 

Kedves Látogató!

Üdvözöljük weboldalunkon! Ha bármilyen kérdése, észrevétele vagy visszajelzése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, szívesen fogadjuk. Elkötelezett ügyfélszolgálati csapatunk mindig készen áll, hogy megválaszolja kérdéseit, és segítsen bármilyen problémában. Arra törekszünk, hogy barátságos és hatékony szolgáltatást nyújtsunk, hogy Önnek pozitív élményben legyen része, amikor hozzánk látogat el. Legyen szó e-mailben vagy közösségi médiában, a kapcsolatfelvétel egyszerű – csak használja az alábbi elérhetőségeket.

Okok a kapcsolatfelvételre: Előnyök

Az ügyfélszolgálat vezető szolgáltatójaként a csapatunk elkötelezett amellett, hogy ügyfeleink számára a legmagasabb szintű támogatást nyújtsa. Szakértői csapatunk a hét minden napján, 24 órában rendelkezésre áll, hogy segítsenek bármilyen kérdése vagy problémája esetén. Mindig arra törekszünk, hogy minőségi és megbízható segítséget nyújtsunk.

Tisztában vagyunk vele, hogy minden ügyfél más, ezért megközelítésünk magában foglalja a szolgáltatások személyre szabását az Ön igényei szerint. Szakembereink magasan képzettek és tapasztaltak a szakterületükön, kiváló tanácsokat és útmutatást nyújtanak minden felmerülő kérdésben. Nemcsak műszaki tanácsokkal és megoldásokkal tudunk szolgálni.

 

Hogyan léphet kapcsolatba velünk: Opciók

A kapcsolatfelvétel egyszerű. Sokféle módszer áll ügyfeleink rendelkezésére, ami megkönnyíti az ügyfélszolgálati csapattal való kapcsolatfelvételt.

Ha kérdése van, vagy segítségre van szüksége fiókjával kapcsolatban, többféleképpen is kapcsolatba léphet velünk. Ügyfélszolgálati csapatunk e-mailben,  social media platformokon áll rendelkezésére, ha bármilyen kérdése vagy aggálya van. Levelezési címünk az oldal alján található az Ön kényelme érdekében.

Ezen csatornák valamelyikének használatával biztosíthatja, hogy üzenete gyorsan eljusson a megfelelő személyhez, és mi a lehető leghamarabb segítséget tudjunk nyújtani. Tisztában vagyunk vele, hogy az Ön ideje értékes, ezért csapatunk mindig mindent megtesz, hogy a lehető leghamarabb válaszoljon, hogy ne kelljen túl sokat várnia a válaszra.

 

Szívélyes üdvözlettel, Kutya Enciklopédia Csapata

👍